Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Informatie / Over Be Fun Events

Over Be Fun Events

Unieke & uitdagende bedrijfsuitjes, creatieve workshops, personeelsfeesten, teambuilding en vrijgezellenfeesten.

Het organiseren van groepsuitjes en/of teambuildingprogramma's is ontzettend leuk om te doen, maar daar komt heel wat bij kijken: wie gaan er mee, waar heen, wat doen we, wat past in het budget, hoe verzorgen we de transfers, wat te doen met catering, accommodatie, vergaderfaciliteiten en entertainment. Maar ook hoe zit het met de verzekering en aansprakelijkheid, is er BHV/EHBO aanwezig, is het veilig, uniek en fun? Be Fun Events is partner van de Be Event Group, een evenementenbureau welke is opgericht in 1996 en de afgelopen jaren uitgegroeid is tot één van de grootste van Nederland. Met activiteiten in Nederland, België en een aantal andere landen bieden wij een maatwerk bedrijfsuitje, workshop of thema personeelsfeest en vrijgezellendag aan. We helpen je graag bij je wensen en behoeften en de combinatie met één of meerdere (hilarische) activiteiten en faciliteiten. Neem gerust contact met ons op voor advies. Laat je verrassen en inspireren door de ruim 50 medewerkers en instructeurs van Be Fun Events en de Be Event Group!

Be Fun Events staat voor uitjes met een hoog Fun gehalte. Lekker ontspannen en een leuke dag beleven met je werk, familie of vrienden. Actief, sportief of relaxed. De stadsregio Arnhem Nijmegen heeft veel te bieden. Be Fun Events biedt dan ook voor bedrijven en instellingen maatwerk belevenissen en de faciliteiten voor het organiseren van een bijzonder en geslaagd bedrijfsuitje, personeelsfeest of (fun) workshop. Dit verzorgen wij met eigen instructeurs of trainers en collega's uit de Be Event Group, waardoor wij groepen van 5 tot meer dan 500 personen aankunnen.

Kijk op onze website naar de mogelijkheden. Wil je een ander programma of heb je vragen? Bel voor meer informatie naar 070-3504648 of e-mail naar info@BeFunEvents.nl. Indien gewenst maken wij graag ruimte in onze agenda voor een afspraak bij u op locatie of in het centrum van Arnhem of Nijmegen!