Skip to content. | Skip to navigation

Uw partner voor het beste bedrijfsuitje of personeelsfeest en teamuitje in Nijmegen en Arnhem

De leukste bedrijfsuitjes in de regio Arnhem en Nijmegen en op de Veluwe vind je hier. Bel gerust voor meer informatie +3140 2524656 of mail naar info@BeFunEvents.nl

Be You events strand en zee.jpg

Teambuilding games

Be You events strand en zee.jpg

Tours en tochten

Be You events strand en zee.jpg

Workshops

Be You events strand en zee.jpg

Winteruitjes

Creative Worshops.jpg

Personeelsfeesten

Be You events strand en zee.jpg

Grote groepen en maatwerk

Over Ons:

Wij werken vanuit Arnhem en Nijmegen en faciliteren voor bedrijven en instellingen maatwerk oplossingen voor een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Dit verzorgen wij met eigen instructeurs, trainers en collega's uit de Be Event Group, waardoor wij groepen van 10 tot meer dan 500 personen kunnen behartigen. 

Be Fun Events is partner van de Be Event Group, organisatie fun sinds 1996, welke de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een van de grootste van Nederland. In 2020 streven wij er naar uit te groeien toe een professionele landelijk dekkende organisatie, wat uniek is binnen de evenementenbranche. Onze kracht is die van plaatselijke ondernemers die de omgeving als geen ander kennen en een landelijke professionele organisatie. Waardoor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit, vooruitstrevendheid en veiligheid gegarandeerd zijn. Gezamenlijk organiseren wij actieve, recreatieve en avontuurlijke evenementen maar zorgen we ook voor gedegen opleidingen voor onze instructeurs. 

Bel gerust voor meer informatie of mail ons:

T +3140 2524656 

info@BeFunEvents.nl