Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / City Games

Verzameling City Games

Originele en uitdagende spellen in de stad!

iPad City Challenge Arnhem
Een uitdagend en interactief bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje in het centrum van Arnhem. Beleef het met onze iPad City Challenge.
iPad City Challenge Nijmegen
Een uitdagend en interactief bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje in het centrum van Nijmegen. Beleef het met onze iPad City Challenge.
Escape Room XL
Wilt u graag een Ecape ervaring in een Escape Room maar bent u met 30 personen of meer. Dan is Escape Room XL voor u een perfecte keuze! (ook voor kleinere groepen geschikt)
Crazy 88
Geïnspireerd op de Scavenger Hunt en het televisieprogramma van BNN. In dit spel wordt gestreden om een lijst met 88 opdrachten uit te voeren. Crazy 88 is doorgedraaid, krankzinnig en komisch.
Escape the City
Kan jij, met je team, de stad Arnhem of Nijmegen binnen de tijd ontvuchten?! Ga de uitdaging aan!
The Hangover
Weet jij nog wat er gisteren gebeurt is? Verzamel alle aanwijzingen door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.
De Erfenis
Strijd met je team om de erfenis van 750 miljoen!
Levend Stratego Arnhem/Nijmegen
Laat het bordspel tot leven komen met Levend stratego. Een teamspel dat strategie, tactiek en een goede samenwerking vereist.
Mission Impossible
Mission Impossible is een leuk teamspel en vergt doorzettingsvermogen, lef en samenwerking.
Get the Picture Arnhem/Nijmegen
Een leuke WhatsApp game met een zoektocht door de stad. Jullie krijgen een groot aantal foto's. Aan jullie de taak om de bij behorende plaatjes te vinden.
iPad Zoo Challenge: Dierenpark Emmen
Ga de uitdaging aan met je collega's tijdens jullie bedrijfsuitje. In Dierenpark Emmen strijden de verschillende teams tegen elkaar in een Live Action iPad Game.
GPS Tocht
Ontdek de wildernis van de Veluwe. Lekker buiten en struinen door de natuur. Boek deze GPS tocht voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenuitje en bekijk de Nederlandse wildernis.