Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winteruitjes / Pub Quiz Arnhem en Nijmegen

Pub Quiz Arnhem en Nijmegen

Event description

Een leuke en gezellige quiz met een enthousiaste quizmaster. Elke quiz wordt weer een feestje waarbij de teams tegen elkaar strijden. Welk team heeft de meeste antwoorden goed!? We hebben quizzen in verschillende thema's zoals mannen vs. vrouwen, 80's, 90's of 00's quiz, Ik hou van holland quiz, Ranking Your Stars, Muziek, et cetera. De quizzen zijn leuk en uitdagend en geschikt voor alle doelgroepen en niveaus.  

Om te beginnen wordt uw groep in diverse teams verdeeld. De grootte van een team bepaalt u helemaal zelf, maar is meestal afhankelijk van de tafelopstelling op locatie (over het algemeen zijn er 5 a 6 spelers per team). Na de introductie kan het spel beginnen. Kan uw team bij het horen van de typische muzieknummer raden wie het liedje zingt en hoe deze song heet? Weten jullie de juiste persoon of film te raden aan de hand van een foto?  Ken jij alle historische vragen nog? Weet je team pittige quiz puzzels en raadsels op te lossen? Daag je collega's uit en laat zien dat jouw team het meeste weet!

Er zijn dus verschillende rondes in de quizzen zoals, kennisvragen, meerkeuzevragen, foto vragen en audio vragen. Per quiz thema zijn de rondes ook afgestemd op dat thema. We eindigen met een finale ronde, met puzzels en raadsels. Veel variatie en lol dus! Wilt u verder weten hoeveel iedereen van elkaar weet, dan kunt u ook een aantal vragen over het bedrijf, de medewerkers of het team insturen. Vaak wordt dit erg leuk ontvangen door de groep.

Programm Example

Programma circa 2 uur (op maat)

  • Ontvangst, uitzetten presentatiemiddelen.
  • Aanvang van de Quiz. We maken meerdere teams, de quiz wordt begeleid door onze quizmaster(s).              
  • Afsluiting met een leuke prijsuitreiking voor beste team

Duration

Circa 2 uur

Location

  • Arnhem en Nijmegen, wat dacht u van:
  • Bij een gezellig restaurant of hotel?
  • Of op uw locatie
Onze quiz masters komen graag naar u toe!

Prices starting at

  • Quiz tot 20 personen is te boeken voor € 400,00
  • Quiz van 20 tot 50 personen € 20,00 p.p.
  • Quiz van 50 tot 150 personen € 18,00 p.p.
  • Quiz van > 150 personen € 17,00 p.p

* Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen vragen toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen.

* Tot circa 50 personen beschikken wij over eigen geluid en microfoon en zijn AV middelen (beamer/scherm) ook niet perse nodig. Grotere groepen zal AV en geluid gehuurd moeten worden.

* Desgewenst verzorgen wij de quiz in het Engels.

* De prijs is verder exclusief eventuele zaalhuur, wij wensen exclusiviteit voor u (niet in een hoekje van een restaurant zitten met andere dag gasten).

Costs extensions

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen als wij een hotel voor u regelen, daar een leuke zaal met quiz.

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar te boeken, op basis van beschikbaarheid

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event

Send to a friend