Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winteruitjes / Fun Curling Triavium Nijmegen

Fun Curling Triavium Nijmegen

Event description

Curling is een precisiesport die lijkt op bowlen, petanque en bocce, maar op ijs wordt gespeeld met zware 'schuivers', in plaats van ballen. Er wordt over het algemeen aangenomen dat de sport in het 16e-eeuwse Schotland is bedacht, alhoewel het schilderij Jagers in de sneeuw van Breugel uit 1565 Nederlandse boeren afbeeldt die het spel spelen. Curling zoals het tegenwoordig gespeeld wordt, is wel in Schotland ontwikkeld en werd een officiële Olympische wintersport in 1998.

Altijd al eens willen weten hoe het is om de stenen over het ijs te laten glijden of willen vegen zodat de steen in het huis komt? Wij hebben een leuke workshop dan voor jullie met een hoog fun gehalte. Speciaal voor dit uitje hebben wij voor u onze Fun Curling stenen en bezems en leuke begeleiding. We leggen de kneepjes van het vak uit om zo dicht mogelijk in het centrum van het huis te komen. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de captain cruciaal is. Welk team heeft de beste curling skills en wint de competitie?

IJsbaan Triavium: Meestal gaan wij naar boven op de fun baan curlen (of ijsspelen). Wij kunnen daar tot maximaal 3 banen creëren, geschikt voor maximaal 6 teams tegelijk (is tbv circa 50 personen). Als u langer ijs huur of een combinatie van ijssculpturen boekt, kunnen we dus 100 personen in 2 uur voorzien! De fun ijsbaan is niet voorzien van zogenaamde curling huizen (ringen in het ijs), wij maken deze dan met pionnen.

Soms mogen wij echter ook op de ijshockeybaan terecht en kunnen we meer teams en spelers kwijt. De ijshockeybaan wordt elk jaar overwogen om wel of geen curling cirkels in aan te brengen (besluit door Triavium), vraag hierna. Mocht u wel curling huizen wensen, boek dan Fun Curling bijvoorbeeld in Eindhoven of Tilburg.

Vraag ook naar de mogelijkheden om aan de curling een of meerdere leuke ijsspelen toe te voegen.

Programm Example

  • Ontvangst met koffie/thee of warme chocolademelk en gebak (optioneel)
  • Opening met de instructie
  • Fun Curling uitleg en Competitie
  • Andere leuke ijsgames (optioneel)
  • Afsluiting met een leuke prijsuitreiking
  • Na borrelen of diner (optioneel)

Duration

Ca. 1,5 uur

Location

  • Nijmegen, Triavium
  • Op aanvraag op andere tijdelijke en vaste ijsbanen

Prices starting at

Prijzen te ijsbaan Eindhoven, Breda, Den Bosch, Nijmegen en Tilburg exclusief 9% btw*
IJsspelen of Curling t/m 16 personen (1 uur op het ijs*)                            € 500,00
IJsspelen of Curling vanaf 17 personen (1 uur op het ijs*)                         € 32,00 p.p.
Meerprijs extra half tot heel uur op het ijs**                                               € 350,00

Prijzen te ijsbaan Geleen exclusief 9% btw*
IJsspelen of Curling t/m 16 personen (1 uur op het ijs*)                            € 550,00
IJsspelen of Curling vanaf 17 personen (1 uur op het ijs*)                         € 35,00 p.p.
Meerprijs extra half tot heel uur op het ijs**                                               € 350,00

*Prijs onder voorbehoud van ijshuur mogelijkheid. Naast 1 uur of langer op het ijs, moet u er rekening mee houden dat de introductie en prijsuitreiking samen circa 20 a 30 minuten extra duren. De prijs is verder inclusief ijsbaanhuur én entreekosten tot het ijssport complex. Indien gewenst kunt u dus nog kosteloos recreatief gaan schaatsen, mits de ijsbaan open is. Diverse soorten schaatsen zijn op de locatie te huur vanaf startprijs €5,00 per paar. Overige ijsbanen in Nederland en België zoals Utrecht, Twente, Deventer, Lommel, Turnhout op aanvraag.

**Wij adviseren maximaal 1,5 uur op het ijs te staan met grotere groepen. Vanaf 65 personen en meer krijgt u ½ uur extra op het ijs zonder meerprijs erbij, wij gaan dan ook de ijsspelen verzorgen (i.p.v. allen Fun Curling). Zodra we 2 uur op het ijs staan, wordt dit meestal in combinatie met een wissel programma verzorgd.

MEERPRIJS; Curling Quiz exclusief 9% btw:
Voor het concept de De Curling Quiz (conform het TV programma van Frans Bauer) berekenen wij t/m 30 personen €100 meerkosten. Vanaf 31 personen zonder meerkosten. U dient bij de reservering duidelijk te vermelden dat u deze quiz wenst!

MEERPRIJS; IJssculpturen naast de ijsbaan in een keuze of wisselprogramma exclusief btw:
IJssculpturen circa 1 tot 1,5 uur naast de ijsbaan t/m 16 personen            € 500,00
IJssculpturen circa 1 tot 1,5 uur naast de ijsbaan vanaf 17 personen          € 32,00 p.p.
Deze prijs is inclusief het verzorgen van de werktafels, opbouw en afbouw.

MEERPRIJS; Apres ski quiz in de ijsbaan bar i.c.m. een ijs activiteit exclusief eten/drinken en btw:
Quiz circa 1 tot 1,5 uur t/m 16 personen                                                € 320,00
Quiz circa 1 tot 1,5 uur vanaf 17-50 personen                                       € 20,00 p.p.
Quiz circa 1 tot 1,5 uur vanaf 50 personen                                             €18,00 p.p.
De quiz is mogelijk o.v.v. beschikbaarheid van een ruimte op de ijsbaan.
Eventuele ruimtekosten voor rekening opdrachtgever..

Eten & Drinken (exclusief 9% btw)
Wij werken samen met diverse partner horecalocaties in de verschillende regio’s en/of zetten onze cateraar in. Daarnaast hebben wij ook contact met een aantal leuke restaurant locaties vlakbij de ijsbaan. Alle locaties kennen hun eigen keuken en of hebben een eigen manier van koken of cateren. Op verzoek verzorgen wij de catering op de ijsbaan, vanaf 20 a 25 personen. Ontvangst is vanaf €5 p.p. te boeken (koffie/thee met appelflap bijv.). Lunches zijn vanaf €14,50 te boeken en buffetten of winter barbecues zijn vanaf €25 p.p. verkrijgbaar. U bent bij ons ook aan het goede adres voor vergaderarrangementen. Vraag naar de mogelijkheden.

Costs extensions

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Availability

Fun Curling bij Triaviam Nijmegen is van oktober tot maart te boeken. De maanden april t/m september is de ijsbaan gesloten. Dit geldt ook voor ijsbaan Den Bosch en Breda.

IJsbaan Geleen is het hele jaar open, ijsbaan Eindhoven m.u.v. de zomermaanden is ook lang open. Vraag naar de mogelijkheden.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend