Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Grote groepen en maatwerk

Grote groepen en maatwerk Arnhem en Nijmegen

Be creative tijdens een workshop of teambuilding in Arnhem of Nijmegen. Bijvoorbeeld zandsculpturen of ijssculpturen of Robinson games en iPad challenge. Leuk voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Expeditie Robinson XL
Ben jij een echte Robinson en de last one standing? Ervaar Expeditie Robinson in een personeelsuitje nu zelf. Een zeer geschikte teambuilding voor 100 tot wel 500 personen!
Citygame XL Arnhem en Nijmegen
Citygame XL Arnhem en Nijmegen is een leuke activiteiten voor de grote groepen. Welk team scoort de meeste punten met de gekste foto's en opdrachten!?
Ipad Challenge XL Arnhem en Nijmegen
Ipad Challenge XL Arnhem en Nijmegen is het leuke uitje voor de grote groepen. Actief en met elkaar bezig zijn terwijl je ook veel van de stad ziet! De iPad stuurt je op pad, onderweg krijg je ruim 40 opdrachten te verwerken. Welk team wint?!
Mega Quiz Arnhem en Nijmegen
Mega Quiz Arnhem en Nijmegen is de leuke, gezellige en hilarische quiz voor de grote groepen!
Winter Games XL Triavium Nijmegen
Winter Games XL te Triavium Nijmegen is het leukste winter uitje op en rond het ijs! Ga met ons ijsspelen, curlen, schaatsen, ijssculpturen doen, en daarna verzorgen wij een gezellige top apres ski quiz!
IJssculpturen XL Arnhem en Nijmegen
IJssculpturen XL in Arnhem en Nijmegen is het ijskoudste en gezelligste uitje om creatief bezig te zijn met elkaar. Wie maakt het mooiste, grappigste of leukste kunstwerk?